Лідер атаки збірної Іспанії пропустить матч з Україною

Поділитися
Лідер атаки збірної Іспанії пропустить матч з Україною У Диегу Кости (на задньому плані) підозрюють травму стегна © PSG
Натуралізований бразилець Дієгу Коста отримав пошкодження в матчі за лондонський "Челсі" і тепер може пропустити близько 2 тижнів.

Форвард збірної Іспанії Диегу Коста отримав травму в поєдинку за свій "Челсі" проти "Халла" у рамках чемпіонату Англії 22 березня. У поєдинку, який "сині" проводили на виїзді, була зафіксована перемога 3:2. Коста забив гол, проте на 75-й хвилині гри був замінений Лоїка Ремі.

Після матчу наставник лондонців Жозе Моуріньо підтвердив, що у іспанського бразильця є проблеми з задньою поверхнею стегна, тому він може випасти з гри на термін більше двох тижнів.

Таким чином, 27-го березня збірна Іспанії залишилась без Кости в домашньому поєдинку зі збірною України в рамках відбору до Євро-2016. Нагадаємо, що натуралізований бразилець восени 2013 року, незважаючи на офіційне запрошення від Луїз Феліпе Сколарі зіграти за Бразилію, в підсумку прийняв рішення виступати за іспанців. Всього 26-річний Коста провів за "Фурію роху" 7 матчів, забивши в них один гол.

Трохи пізніше після повідомлення Sky Sports, іспанська Marca підтвердила травму лідера іспанців: його замінить нападник "Малаги" Хуанмі.

Читайте також: Напередодні матчу з Іспанією у складі збірної України відбулися перестановки

27 березня Іспанія зіграє збірної України, а через чотири дні - зі збірною Нідерландів у рамках товариського матчу. Іспанці були розбиті голландцями на чемпіонаті світу-2014 5:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі