Лідер атак "Ювентуса" повернувся на батьківщину

Поділитися
Лідер атак "Ювентуса" повернувся на батьківщину Тевес провів у "Ювентусі" останні два сезони © uefa.com
Карлос Тевес їде з Європи і знову буде виступати у складі "Бока Хуніорс".

Аргентинський нападник Карлос Тевес, який в минулому сезоні був лідером атак "Ювентуса", повертається на батьківщину. Перехід гравця анонсував генеральний секретар "Бока Хуніорс" Сезар Мартуччі.

"Ми дуже раді, після серйозної роботи ми можемо оголосити про перехід Карлоса Тевеса. Ми сподіваємося, що з поверненням Карлоса ми зможемо досягти тих результатів, які очікують вболівальники клубу. На відміну від багатьох інших гравців, які повертаються в клуб, він приходить на вершині слави", - сказав Мартуччі в інтерв'ю AM 1050.

Очікується, що 31-річний Тевес підпише контракт з "Бока хуніорс" терміном на три роки, а "Ювентус" отримає за нього п'ять мільйонів євро відступних. Презентація Тевеса має відбутися сьомого липня.

Тевес пішов з аргентинського клубу в 2004 році, після чого виступав за "Корінтіанс", "Вест Хем", "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті" і "Ювентус". У складі туринського клубу Карлос в минулому сезоні зіграв 56 матчів, в яких забив 29 голів. Тевес був одним з лідерів команди, яка дісталася фіналу Ліги чемпіонів, де поступилася "Барселоні" (1:3).

Змінив клуб і інший знаменитий нападаючий. Самуель Ето'О, який другу половину минулого сезону провів у "Сампдорії", поїхав у Туреччину, де поповнить ряди клубу "Антальяспор".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі