Ленс попрощався з "Динамо" українською мовою

Поділитися
Ленс попрощався з "Динамо" українською мовою Ленс радий, що опинився в "Сандерленді" © safc.com
Легіонер, який переїхав в Англію, заявив, що чудово провів час в Україні.

Вінгер збірної Нідерландів Джермейн Ленс, який 15 липня офіційно став гравцем англійського "Сандерленда", подякував "Динамо" за час, проведений в клубі, і назвав цей досвід "фантастичним" для себе.

Ленс опублікував на своїй сторінці у Facebook пост двома мовами: англійською та українською. У замітці Джермейн висловив слова подяки президенту "Динамо", зазначив, що чудово провів час у Києві і побажав клубу нових успіхів.

Big thanks to President Surkis for this fantastic experience with Dynamo Kiev and for having allowed me to continue my...

Posted by Jeremain Lens on 15 Июль 2015 г.

Крім того, в інтерв'ю офіційному сайту "Сандерленда" Ленс розповів вже про свої перспективи в англійській Прем'єр-лізі: "Я буду грати в хорошому клубі і вважаю, що зробив великий крок, перейшовши в команду англійської Прем'єр-ліги. Я стежив за командою в минулому сезоні після приходу Діка Адвоката і по-справжньому щасливий знаходитися тут. Я граю у складі національної збірної Нідерландів, провів багато матчів у Європі, але АПЛ - відмінна можливість перевірити свої сили".

Читайте також: "Говерла" орендувала ще одного динамівця

Нагадаємо, Ленс виступав у "Динамо" з літа 2013 року, відігравши за киян 78 матчів, в яких забив 16 голів. Також в активі вінгера 30 поєдинків і вісім голів за національну збірну Нідерландів. За неофіційною інформацією, "Сандерленд" заплатив за Ленса рекордні для себе 24 мільйони євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі