Лень знову став гравцем матчу у складі "Фінікса"

Поділитися
Лень знову став гравцем матчу у складі "Фінікса" Лень набрав 19 очок © hnba.com/suns
Український центровий продовжує успішно виступати в НБА.

Олексій Лень знову визнаний гравцем матчу у складі "Фінікса". Український центровий допоміг своїй команді здобути впевнену перемогу над "Нью-Орлеаном" - 104:88.

Лень провів на паркеті 28 хвилин, за які встиг набрати 19 очок (другий показник у команді), зробити 13 підбирань, а також 2 результативні передачі та 1 блок-шот. Українець оформив вже свій третій дабл-дабл (більше 10 очок і 10 підбирань в матчі) за останні три тижні.

Зазначимо, що Лень удостоївся похвали від генерального менеджера "Фінікса" Райана МакДонаха: "Я дуже задоволений його успіхами. Він хороший хлопець, який наполегливо працював, щоб опинитися там, де зараз знаходиться. Всі ви добре пам'ятаєте, як складно проходив його перший сезон через травми. Зараз же чітко видно, наскільки він додав за останні два роки".

Читайте також: НБА: команда Леня перемогла, українець відзначився яскравим блок-шотом

Додамо, що "Фінікс" Леня йде на дев'ятому місці в Західній конференції з показником 12 перемог і 16 поразок. Лідирує на Заході чинний чемпіон НБА "Голден Стейт", а на Сході - "Клівленд" Леброна Джеймса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі