Легіонери "Металіста" відмовилися приїжджати в команду через борги по зарплаті

Поділитися
Легіонери "Металіста" відмовилися приїжджати в команду через борги по зарплаті Бразильці Шав'єр та Жажа поки не прибули в "Металіст" після зимових канікул © rush.org.ua
У Туреччині, де команда Ігоря Рахаева буде готуватися до весняних матчів чемпіонату Прем'єр-ліги, тренування будуть проходити без бразильців й аргентинців.

На перший підготовчий збір до Туреччини харківський "Металіст" відправився в усіченому складі - без легіонерів Жажі Коельо, Клейтона Шав'єра, Хуана Торреса, Марко Торсільєрі і Крістіана Вільягри.

За інформацією телеканалу "Футбол", закордонні футболісти просто бажають приїжджати в розташування команди з-за заборгованостей по заробітній платі. Скільки повинні їм у Харкові, невідомо, проте очікується, що легіонери приєднаються до команди Рахаева вже в Туреччині, хоча гарантії цього немає.

Точно відомо, що натуралізований Україною бразилець Едмар, який нещодавно підписав з "Металістом" новий контракт, знаходиться на своїй батьківщині за океаном за сімейними обставинами, але вже 17 січня приїде в розташування харків'ян.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги "Металіст" займає 6-е місце, але при цьому поки що невідома доля матчу з "Волинню", який був перерваний на 87-й хвилині з-за вболівальників луцької команди. В той момент "Металіст" вигравав 2:1, і реально претендував на завоювання 3 очок, що піднімало харків'ян на 4-ту сходинку турнірної таблиці.

Читайте також: "Шахтар" зіграє в чотирьох містах чемпіонату світу-2014

наприкінці грудня стало відомо, що футболісти Металіста не хочуть повертатися до Харкова з оренди. Мова йде про півзахисників Олександра Нойка, Олександра Богданова і Дієгу Соузу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі