Легендарний Тайсон назвав Ломаченка найулюбленішим боксером зі Сходу

Поділитися
Легендарний Тайсон назвав Ломаченка найулюбленішим боксером зі Сходу Майку Тайсону подобається захист Василя Ломаченка © toprank.com
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі не став скупитися на компліменти на адресу українського боксера, висхідної зірки Василя Ломаченка.

Відомий у минулому американський боксер-важкоатлет Майк Тайсон схвально відгукнувся про українця Василя Ломаченка, який виступає в напівлегкій категорії.

Про це повідомляє офіційний сайт українського боксера, наводячи цитати легендарного американця з документального фільму "Чемпіони", презентація якого запланована на 15 березня. У стрічці розповідається про трьох великих американських боксерів - Майка Тайсона, Эвандере Холіфілда і Бернарда Хопкінса.

"З усієї цієї нової плеяди яскравих боксерів зі Сходу самим моїм улюбленим є Василь Ломаченко. Він має абсолютно кращий аматорський рекорд в історії. Він просто чудовий! І він може битися, чорт візьми! Також він дуже розумний боксер. І якби був живий мій тренер і наставник Кас д'Амато, він би полюбив цього хлопця", - каже Тайсон.

"Захист Ломаченко є бездоганним. А захист - це найперше, що потрібно для досягнення по-справжньому великих вершин у боксі. Захист і чудова агресія в атаці - це робить його головною зіркою для мене! І коли ви говорите про Головкіна... Коли ви говорите про Ковальова... Так, ці хлопці брутальні панчери. Вони жорстокі! Але у них немає того, що є у Василя. Це - неймовірний захист!", - уклав американський боксер.

Читайте також: У команді Дженнінгса обіцяють змусити "старого" Володимира Кличка працювати у ринзі

2 травня Василь Ломаченко зустрінеться з пуерторіканцем Гамалиером Родрігесом. Матч відбудеться в андеркарті суперпоединка Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо. 28-річний боксер буде претендувати на пояс чемпіона світу за версією WBO, яким володіє Ломаченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі