Легендарний Ромаріо назвав президента ФІФА злодієм і шантажистом

Поділитися
Легендарний Ромаріо назвав президента ФІФА злодієм і шантажистом
Чемпіон світу у складі збірної Бразилії розкритикував Зеппа Блаттера за його позицію щодо світового форуму, який відбудеться влітку 2014 року на батьківщині легендарного футболіста.

Легендарний бразильський футболіст Ромаріо розкритикував президента ФІФА Зеппа Блаттера і генерального секретаря організації Жерома Вальке.

"Вальке - один із головних рекетирів в історії світового спорту. Разом з президентом ФІФА Блаттером він займається шантажем. Що стосується самого Блаттера, то він злодій, корупціонер і сучий син. Приношу вибачення за такий вислів, але саме так все і йде", - зазначив чемпіон світу-1994.

Колишній нападаючий "Барселони", який завжди займав жорстку позицію щодо останніх подій у його країні і в світі, згадав представникам ФІФА висловлювання щодо світового форуму-2014.

Ромаріо не скупився на вирази, відзначивши високий рівень корупції та злочинності при підготовці до майбутнього чемпіонату світу, який пройде влітку цього року у Бразилії.

"Ми витратили величезну суму на організацію чемпіонату світу, це абсурд, - наводить Samba Foot слова Ромаріо. - Пам'ятаю, Вальке якось казав, що чемпіонат світу у Бразилії буде найгіршим в історії. І ця людина приїжджає в мою країну, проголошує такі промови, а всі йому аплодують".

Нагадаємо, Жером Вальке два роки тому, коментуючи хід підготовки до чемпіонату світу 2014 року, сказав, що Бразилія "потребує копня під зад, щоб почати працювати".

Зокрема, кілька місяців тому Вальке ініціював у пресі появу інформації про істотні затримки у будівництві стадіону в місті Курітіба, який повинен приймати чотири матчі групового турніру.

Пізніше Вальке вибачився, заявивши, що його фразу було перекладено на португальську мову з використанням набагато більш міцних слів. !zn

Читайте також:

Француз Жером Шампань має намір стати президентом ФІФА і змінити правила гри у футбол

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі