Легендарний іспанський бомбардир оголосив про завершення кар'єри

Поділитися
Легендарний іспанський бомбардир оголосив про завершення кар'єри Останнім клубом Вільї стане "Віссел Кобе" © twitter.com
Давид Вілья прийняв рішення завершити кар'єру професійного футболіста.

Екс-нападник "Барселони", "Атлетіко", американського "Нью-Йорк Сіті" і збірної Іспанії Давид Вілья завершить кар'єру футболіста в кінці нинішнього сезону.

Про це повідомив сам футболіст на своїй сторінці в Twitter:

"Після 19 років професійної кар'єри я вирішив піти з футболу в кінці цього сезону. Дякуємо всім командам, тренерам і одноклубникам, які дозволили мені насолоджуватися кар'єрою мрії. Спасибі моїй родині, яка завжди була поруч, щоб підтримати мене", – написав Вілья.

Зараз 37-річний Вілья виступає за японський "Віссел Кобе". Вілья є рекордсменом збірної Іспанії за забитими м'ячами (59 голів у 98 матчах).

Зі збірної Іспанії Давід Вілья вигравав чемпіонати Європи та світу, а з "Барселоною" ставав переможцем Ліги чемпіонів і чемпіонату Іспанії.

Зазначимо, що Давид Вілья є власником американського клубу "Куінсборо", який розпочне виступи в Чемпіоншипі (друга ліга США і Канади) у 2021 році.

Раніше повідомлялося про те, що колишній футболіст "Баварії" і збірної Німеччини завершив кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі