Лаштувка пішов з "Дніпра" вільним агентом

Поділитися
Лаштувка пішов з "Дніпра" вільним агентом Лаштувка не дочекався нового контракту © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб не продовжив контракт з основним голкіпером.

Чеський воротар Ян Лаштувка на правах вільного агента залишив "Дніпро". Клуб не став пропонувати футболістові новий контракт, у результаті чого досвідчений воротар може шукати собі нову команду.

"Перед від'їздом з Дніпропетровська з усіма добре попрощався. З яким настроєм залишив "Дніпро"? Прикро. За команду я грав сім років, починаючи з 2009 року. Дніпро для мене - як моя сім'я. Головне, що ніхто зараз не знає, що буде з клубом надалі. Повна невідомість і неясність. Перед гравцями у клубу є борги, але що з ними буде - сказати ніхто не може".

"Так, у мене завершився контракт з "Дніпром". Пропозицій з боку керівництва клубу про укладення нової угоди не було. Упевнений, ви прекрасно знаєте, що не я один був у "Дніпрі" в такій ситуації. Напевно, десь у 10 або навіть 12 гравців команди аналогічна ситуація. Про нові контракти з ними також ніхто не говорив. Все незрозуміло".

При цьому Лаштувка не думає, що "Дніпро" запропонує нову угоду.

"Якщо чесно, то я в це не вірю. Якщо запропонують нову угоду, то треба буде все добре обміркувати і прийняти виключно зважене рішення. Складно грати без конкретних турнірних завдань, без всього іншого. За останні півроку ми всі в "Дніпрі" це добре зрозуміли. Нам було дуже важко, ніхто нічого не казав нам, що буде далі, яке майбутнє нас чекає. Просто ж грати у футбол немає ніякого сенсу. Це буде не футбол, а суцільні муки".

33-річний Лаштувка виступав за "Дніпро" з 2009 року. Взимку чех став основним кіпером команди Мирона Маркевича після переходу Дениса Бойка в турецький "Бешикташ". На рахунку ветерана 9 матчів у минулому сезоні Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" був виключений з єврокубків на один сезон через заборгованість клубу перед тренерським штабом Хуанде Рамоса. При цьому клуб може бути позбавлений атестата на наступний сезон, якщо дана проблема не буде вирішена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі