Кварцяний не буде тренувати "Волинь" у наступному сезоні - ЗМІ

Поділитися
Кварцяний не буде тренувати "Волинь" у наступному сезоні - ЗМІ Кварцяний готовий піти з клубу © football.ua
Досвідчений тренер може покинути клуб, який носитиме назву "Луцьк".

Віталій Кварцяний не буде тренувати "Волинь", яка з нового сезону перетвориться у ФК "Луцьк". Як стало відомо сайту Sport Агеnа, Кварцяний планує залишити тренерську діяльність.

Повідомляється, що Кварцяний не готовий тренувати "Луцьк", так як його не влаштовує передбачуваний бюджет новоствореного клубу. У той же час варіант бюджету Кварцяного не влаштував власників клубу. Особливо - статті витрат на проведення зимових зборів у Туреччині і зарплати футболістів і тренерів.

Також досвідчений фахівець не згоден з методами і стратегією створення нового футбольного клубу. Останньою іскрою для обурення Кварцяного стали проблеми з отриманням атестату для ФК "Луцьк" на право участі в змаганнях під егідою ПФЛ.

Зазначимо, що ФК "Луцьк" у квітні стартував одразу у двох змаганнях, покликаних стати трампліном для заявки клубу в Другу лігу ПФЛ - чемпіонаті Волинської області і чемпіонаті Асоціації аматорського футболу України.

Нагадаємо, раніше Кварцяний заявляв, що створений на базі "Волині" клуб планує повернутися в еліту через кілька років, почавши з Другої ліги. Така схема може допомогти луцькому клубу уникнути повернення боргів колишнім футболістам.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі