Кварцяний хоче, щоб "Волинь" грала з усіма так, як проти "Шахтаря"

Відео
Поділитися
Кварцяний хоче, щоб "Волинь" грала з усіма так, як проти "Шахтаря" Футболісти "Волині" самовіддано боролися за кожен м'яч © ФК Волинь
Волинські футболісти можуть допомогти "Дніпру" у боротьбі за срібло чемпіонату: напередодні вони відібрали у "Шахтаря" два очки, зігравши з іменитим суперником внічию 0:0.

Після нульової нічиєї з "Шахтарем" головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний похвалив своїх підопічних за проявлений характер і показаний результат.

За словами тренера, футболісти "Волині" вистояли проти сильного опонента, незважаючи на те, що в кінці матчу практично не мали сил. При цьому Кварцяний обмовився, що в роздягальні після матчу він привітав гравців з перемогою.

"Я всіх привітав з перемогою і сказав, що вони дійсно зіграли дуже серйозно і відповідально. Потрібно всі матчі так грати, а не тільки з "Шахтарем". Але не програти такій команді – це цікаве і приємне явище для команди. Так, повинні були діяти сміливіше і більше атакувати. Але в цілому, нормально зіграли, буквально на характері", - зазначив наставник.

Читайте також: Кварцяний хоче говорити правду, але його за це штрафують

Нагадаємо, що "Шахтар" мав не одну нагоду відкрити рахунок, проте надійна гра воротаря Богдана Шуста, а також вдалі дії захисників завадили команді Мірчі Луческу добитися необхідного результату. При цьому "Волинь" йшла вперед і мала як мінімум дві можливості вразити ворота Андрія П'ятова.

Нічия відкинула "Шахтар" на третє місце турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги. Тепер "помаранчево-чорні" відстають від дніпрян на одне очко, проте попереду, 24 травня, команди чекає очна зустріч. У ній, по всій видимості і вирішиться доля срібних нагород.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі