Курченко заявив, що "нікому не віддасть "Металіст"

Поділитися
Курченко заявив, що "нікому не віддасть "Металіст" Курченко має намір утримати "Металіст" © inforesist.org
Власник харківського клубу запевнив, що продовжить "вкладати кошти" в клуб.

Побіжний олігарх Сергій Курченко звинуватив у проблемах "Металіста" владу Харкова та Олександра Ярославського, а також підкреслив, що не збирається продавати клуб.

"На ряді інтернет-ресурсів з'явилася нібито моє інтерв'ю, в якому поширена недостовірна інформація, що стосується клубу і його майбутнього. Нібито я продав клуб Кернесу. Хочу заявити, що ніякого інтерв'ю я не давав - це підробка, зроблена тими, хто хоче забрати клуб.

Ще раз хочу нагадати, що я чесно і законно купив клуб, вклав у його розвиток чималі інвестиції. Більше того, незважаючи на несприятливий інвестиційний клімат в країні, я продовжую вкладати кошти і буду далі це робити.

У свою чергу, хочу порадити "доброзичливцям", таким, як Кернес, Стороженко, Ярославський - займайтеся своїми справами, які на мій погляд, у вас не в порядку, а не робіть гидоти клубу, тим більше у вашому віці. Більш того, якщо б влада і Ярославський не шкодили б всі два роки клубу, то ми б були на 2 місці мінімум, як в 2013 році.

Клуб я нікому не віддам, докладу всіх зусиль, щоб "Металіст" в наступному сезоні виступав у Прем'єр-лізі", - заявив Курченко.

Варто відзначити, що Апеляційний комітет ФФУ відхилив апеляцію харківського "Металіста" і залишив у силі вердикт Комітету з атестації футбольних клубів ФФУ про недопуск команди до наступного сезону Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Металіст" завершив чемпіонат на десятому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі