Кубок України: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів, бомбардири

Поділитися
Кубок України: результати матчів 1/4 фіналу, відео голів, бомбардири "Металіст" приймав "Шахтар" на стадіоні "Арена Львів"
Чинний володар трофею "Динамо" здобуло впевнену перемогу над своїм опонентом, а минулорічний фіналіст "Шахтар" без проблем здолав "Металіст".

4 березня відбулися перші матчі 1/4 фіналу Кубка України-2014/15: на цій стадії у нинішньому сезоні вперше за кілька розіграшів протистояння складається з двох матчів.

Фаворити турніру - київське "Динамо" та донецький "Шахтар" - здобули впевнені перемоги у виїзних поєдинках, і тепер у відповідних іграх їм буде значно легше. А ось дебютант стій високій стадії турніру - донецький "Олімпік" - зіграв внічию 0:0 з полтавською "Ворсклою". Зважаючи того, що матч проходив на домашньому стадіоні полтавчан, цей результат - цілком прийнятний для команди Романа Санжара.

Додамо, що ще один матч Чорноморець - Дніпро поки не зіграний, а перенесено на більш пізній термін - через рекомендацій силових органів, які не ризикнули гарантувати безпеку на стадіоні в Одесі.

1/4 фіналу Кубка України. Перші матчі

4 березня

Ворскла - Олімпік - 0:0

Зоря - Динамо - 1:2 (0:2). Гусєв, 12 (пен.). Кравець, 33 - Каменюка, 50.

Металіст - Шахтар - 0:2 (0:1). Кучер, 4. Гладкий, 54.

Як бачимо, боротьби у Львові, де відбувся домашній матч "Металіста" (через рекомендацій МВС "Металіст" поки не буде грати в Харкові), не вийшло. Харків'яни хоч і отримали посилення в особі кількох гравців "Динамо", але поки не встигли зігратися тим складом, яким вони проводили дві останні гри.

У Запоріжжі "Динамо" виконало завдання-мінімум - здобула перемогу. Інше питання, що динамівці пропустили гол, що дає мінімальну надію супернику. "Зоря" непогано провела поєдинок, проте після матчу Юрій Вернидуб зазначив, що першу половину протистояння його команда провалила. Звідси - два пропущених голи.

А Сергій Ребров додав, що в пропущеному голі винна вся команда, і на теоретичних заняттях він обов'язково вкаже своїм підопічним про допущені помилки.

Залишається лише припускати, як би склався для "Чорноморця" матч з "Дніпром", та дніпропетровці забезпечили б собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю, так як це зробили кияни і донеччани.

Бомбардири:

Котляр (Сталь Д) - 5 голів. Ковпак (Ворскла) - 4. Алекс Тейшейра (Шахтар), Назаренко (Чорноморець), Діденко (Чорноморець), Якименко (Реал-Фарма), Каверін (Говерла), Шав'єр (Металіст), Плешаков (Сталь Д), Бікфалві ("Волинь"), Бернард, Гладкий (обидва - Шахтар), Кадімян (Олімпік), К. Черній (Кремень), Кравець (Динамо) - по 2. (виділені футболісти, команди яких продовжують боротьбу за Кубок).

*виділені футболісти, команди яких продовжують боротьбу за Кубок.

Додамо, що фінальний матч відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" 4 червня. Він був перенесений на тиждень вперед згідно з рішенням Федерації футболу України в інтересах національної збірної, яка готуватиметься до матчу кваліфікації Євро-2016 проти Люксембургу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі