Кубок України: матч "Чорноморця" та "Дніпра" перенесено на невизначений термін

Поділитися
Кубок України: матч "Чорноморця" та "Дніпра" перенесено на невизначений термін "Чорноморець" і "Дніпро" не зіграють 4 березня
В МВС радили одеській команді відмовитися від проведення матчів в Одесі до остаточної стабілізації ситуації в регіоні.

Матч 1/4 фіналу Кубка України між "Чорноморцем" та "Дніпром", який був запланований на 4 березня в Одесі, перенесено.

Як повідомляє прес-служба Прем'єр-ліги України, причиною перенесення послужили рекомендації ГУ МВС в Одеській області, згідно з яким вважається, що ситуація в регіоні не досить стабільна і існує загроза безпеці глядачів і футболістів під час матчів. Силовики настійно рекомендують переносити матчі весняної частини чемпіонату і Кубка України з футболу з Одеси в інші регіони України "до остаточної стабілізації ситуації в регіоні".

Втім, ще до офіційного оголошення про перенесення матчу у "Чорноморці" заявили, що не мають наміру проводити домашні матчі в інших містах.

Читайте також: "Металіст" взяв до уваги рекомендації МВС і зіграє домашні матчі поза Харковом

Примітно, що в попередньому розіграші Кубка на стадії 1/8 фіналу жеребкування звело дніпропетровців і одеситів, єдиний матч на цій стадії (до нинішнього сезону дуелі в Кубку складалися з одного поєдинку) не відбувся через неявку Дніпра. Тоді дніпряни не змогли прилетіти в Одесу через густий туман над місцевим аеропортом - їх літаку не дозволили посадку. У Федерації футболу України прийняли рішення зарахувати поразки гостям, "Дніпро" подав апеляцію, однак її відхилили.

Слід також нагадаємо, що жеребкування зводить "Дніпро" і "Чорноморець" в розіграші Кубка України в третій сезон поспіль. Два попередніх рази далі проходили одесити.

В інших матчах 1/4 фіналу 4 березня зустрінуться "Ворскла" - "Олімпік" (15:00), "Зоря" - "Динамо" (17:00), "Металіст" - "Шахтар" (19:00). Фінал Кубка України вперше за кілька років відбудеться у Києві. Це буде 18-й в історії вирішальний поєдинок змагань, який відбудеться на головному стадіоні країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі