"Кубань" не виплатила зарплату Селезньову

Поділитися
"Кубань" не виплатила зарплату Селезньову Селезньов чекає на гроші від російського клубу © ФК "Кубань"
Український нападник не отримував гроші за свої виступи у складі російського клубу.

Форвард Євген Селезньов, який близький до остаточного відходу з "Кубані", так і не отримав зарплату за матчі, проведені у складі краснодарців. Про це повідомив агент українського футболіста Вадим Шаблій.

"Кубань" після розриву контракту винна грошей Селезньову. Угода між клубом і гравцем практично розірвана", - заявив представник нападника.

"Кубань" поки взагалі нічого не виплатила Євгену: ні за контрактом, ні підйомні ", - також сказав Шаблій.

Раніше низка російських видань повідомила про розірвання контракту українського форварда Євгена Селезньова з краснодарською "Кубанню" за обопільною згодою. При цьому причиною такого кроку могло стати порушення дисципліни - футболіст нібито не вийшов на тренування після поразки від "Мордовії" (1:2). Пізніше з'явився ще ряд версій такого розвитку подій, проте офіційно про деталі ситуації поки не повідомляється.

Сам Селезньов по телефону повідомив телеканалу "Футбол 1", що, швидше за все, більше не вийде на поле у футболці "Кубані".

"Кубань" веде боротьбу за виживання в російській Прем'єр-лізі, а вболівальники команди були незадоволені грою українця, який забив три голи у дев'яти поєдинках, а два з трьох влучних ударів були з пенальті. За даними ряду російських джерел, зарплата нападника в "Кубані" становила більше мільйона євро на рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі