Криза у "Металісті" змусила захисника команди завершити кар'єру

Поділитися
Криза у "Металісті" змусила захисника команди завершити кар'єру 33-річний Андрій Березовчук завершив кар'єру © football.ua
33-річний Андрій Березовчук віддав команді з Харкова 8 років своєї кар'єри. Однак у підсумку, через фінансові проблеми у "Металісті" вирішив повісити бутси на цвях.

Захисник харківського "Металіста" Андрій Березовчук, який опинився в числі 14 страйкарів-футболістів, прийняв рішення завершити кар'єру.

За його словами, головною причиною такого важливого кроку стала незрозуміла ситуація у команді, якій він віддав 8 років кар'єри.

"Я розірвав контракт з "Металістом" і за станом здоров'я вже не можу продовжувати футбольну кар'єру. Збираюся йти на тренерські курси підвищення кваліфікації", - розповів футболіст в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

"Пройшло вже стільки часу і особисто зі мною ніхто не говорив, ніхто не намагався знайти якийсь компроміс. Я навіть не знаю з ким говорити і хто за що відповідає - нічого не зрозуміло. Керівництво навіть не шукає шляху, як виправити ситуацію. Вони не хочуть ні з нею розмовляти", - повідав Березовчук.

Вихованець миколаївського футболу приєднався до "Металісту" в 2008 році і провів майже 100 матчів у футболці команди. Однак колишні заслуги, за словами футболіста, вже не відіграють важливої ролі, особливо якщо мова йде про вирішення фінансових питань.

"Звертався в клуб і відправляв три листи з проханням вирішити конфлікт, але у відповідь тільки надійшла пропозиція з'їхати з бази. Це не діалог. Який сенс далі співпрацювати? Є таке відчуття, що це все було зроблено спеціально. Дуже образливі були фрази, коли перед матчами віковим футболістам заявляють в обличчя "куди ви дінетесь, вам нікуди йти, ви погодитеся на наші умови". Багато футболісти віддали від шести до дванадцяти років клубу, і зараз так поступати нечесно...", - резюмував захисник.

Також за інформацією ЗМІ, розірвав контракт з харків'янами і нападник Володимир Гоменюк.

Читайте також: "Металіст" погрожує футболістам-страйкарям звільненнями, гравці готові звернутися до суду

Напередодні стало відомо, що страйк в Металісті припинили відразу троє футболістів - півзахисник Сергій Болбат та Денис Кулаков, а також досвідчений воротар Олександр Горяїнов. Всі гравці приєдналися до команди, а Болбат та Кулаків вже встигли зіграти за харків'ян у поєдинку 18-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі