Кріштіану Роналду очолив рейтинг найбагатших футболістів світу

Поділитися
Кріштіану Роналду очолив рейтинг найбагатших футболістів світу © realmadrid.com
Португальський футболіст витіснив з першого місця британця Девіда Бекхема, який завершив свою кар'єру. На п'яти КріРо як завжди наступає Ліонель Мессі з "Барселони".

Атакуючий гравець мадридського "Реала" Кріштіану Роналду до численних досягнень в сезоні-2013/14 додав ще й лідерство у рейтингу найбагатших футболістів світу.

Першу позицію у табелі про ранги футболістів-багатіїв португалець відібрав у англійського півзахисника Девіда Бекхема. У минулому році англієць був лідером цього списку з показником у 175 млн фунтів стерлінгів, однак у зв'язку із закінченням кар'єри він був виключений з рейтингу, і його місце зайняв Роналду.

Статок португальця оцінюється в 122 млн фунтів. На другому місці розташовується Ліонель Мессі (120,5 млн фунтів). Третім йде екс-гравець "Анжі" Самуель Ето'О з показником 70 млн фунтів.

При визначенні найбагатших футболістів враховувалися не тільки їхня зарплата та рекламні контракти, а й інші активи, а також внески у різні сфери бізнесу.

Нагадаємо, що чинний володар "Золотого М'яча" є одним з найбільш високооплачуваних футболістів планети. В "Реалі" він заробляє близько 20 мільйонів євро на рік. !zn

Читайте також:

"Реал" дев'ятий рік поспіль залишається найбагатшим футбольним клубом світу

Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі