Кріштіану Роналду наздогнав одноклубника Рауля у списку найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів

Поділитися
Кріштіану Роналду наздогнав одноклубника Рауля у списку найкращих бомбардирів Ліги Чемпіонів Кріштіану Роналду забив 71 гол у Лізі Чемпіонів © realmadrid.com
Здобувши скромну перемогу над "Базелем", "Королівський клуб" повторив дві рекордних переможних серії команди зразка 1961 і 2011 років.

Іспанський "Реал" обіграв на виїзді швейцарський "Базель" 1:0 в рамках Ліги Чемпіонів - переможний гол на свій рахунок записав португалець Кріштіану Роналду, який довів кількість точних ударів в турнірі до 71-го.

Таким чином, Роналду наздогнав свого іменитого одноклубника, нападника "Реала" 90-х і "нульових" Рауля Гонсалеса. Втім, йому не вдалося досягти показника Ліонеля Мессі з "Барселони", який напередодні забив три голи і тепер має 74 точних удари в активі.

Наступний матч "Реал" проведе 9 грудня - тоді у зустрічі з "Лудогорцем" у Роналду з'явиться ще один шанс наздогнати Мессі до матчів плей-офф.

Ліга чемпіонів

Груповий турнір

5-й тур

Група B

"Базель" (Швейцарія) - "Реал" (Іспанія) - 0:1 (0:1)

Гол: Кріштіану Роналду, 35.

"Базель": Вацлік, Деген (Хамуді, 76), Сухі, Шер, Сафарі, Гонсалес, Фрай (Діас, 83), Ель-Ненни, Дзуффи (Какитани, 87), Гаши, Эмболо.

"Реал": Навас, Арбелоа, Варан, Серхіо Рамос, Фабіу Коентрау, Бейл, Іско (Начо, 90+3), Кроос, Родрігес (Марселу, 89), Кріштіану Роналду, Бензема (Ильярраменди, 71).

Попередження: Серхіо Рамос, 43. Деген, 44. Фабіу Коентрау, 48. Сухі, 52. Шер, 80.

Суддя: Мажич (Сербія).

26 листопада. Базель. Стадіон "Сент-Джейкоб Парк".

Слід зазначити, що після перемоги над "Базелем" мадридці продовжили переможну серію в нинішньому сезоні 15 матчів. Раніше домогтися 15 перемог поспіль "Реалу" вдавалося в 1961 році під керівництвом Мігеля Муньоса і в 2011 році, коли командою керував Жозе Моурінью. В останній раз "вершкові" програвали 13 вересня у грі чемпіонату Іспанії з "Атлетіко" (1:2). Для того, щоб встановити новий рекорд "Реалу" потрібно буде в найближчі вихідні в рамках Примери на виїзді здолати "Малагу".

Читайте також: Роналду виграє третій "Золотий м'яч" - букмекери

26 листопада у групі Ліверпуль " не зумів обіграти Лудогорець і тепер на другу путівку в плей-офф від цього квартету претендує відразу три команди - крім болгарів і англійців ще і "Базель".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі