Кримські баскетболісти розпочали процес вступу до Російської федерації

Поділитися
Кримські баскетболісти розпочали процес вступу до Російської федерації Баскетбольний клуб з Севастополя припинив виступи в українському чемпіонаті © musson.ua
За повідомленнями російських ЗМІ, обласна федерація баскетболу Криму звернулася до російських колег із проханням прийняти їх під свою юрисдикцію.

Як повідомляє низка російських ЗМІ, до Російської федерації баскетболу надійшла заява від Федерації баскетболу Криму з проханням прийняти її у члени РФБ.

За словами голови кримської організації Василя Феуермана, на даний момент вони збирають і готують необхідні документи, після чого питання про включення може бути винесено на виконком РФБ.

"Зараз, після того як нам вислали список необхідних документів, ми займаємося їхньою підготовкою, - наводить сайт РФБ слова Феуермана. - Прагнемо розвивати кримський баскетбол, хочемо вивести його на новий рівень, і вступ до РФБ, не сумніваюся, дасть сильний імпульс, який усім нам так необхідний".

Цікаво, що на офіційному сайті баскетбольної федерації Криму немає жодних повідомлень із приводу звернення до РФБ, а в дизайні сторінки як і раніше використовують українські національні кольори.

Зазначимо, що єдина професійна команда Криму - БК Мусон із Севастополя - тиждень тому знялася з чемпіонату вищої ліги України, переможцем якої була у попередньому сезоні.

Враховуючи, що тоді Суперліга ще не мала статусу національного чемпіонату, саме "Мусон" вважається офіційним чемпіоном України, інформує сайт comments.ua.

Протягом нинішнього сезону, який севастопольці закінчили на сьомому місці в лізі, за них виступали такі відомі в минулому баскетболісти збірної України Володимир Гуртовий, Данило Козлов, Олександр Панченко. Минулого тижня всі провідні гравці покинули клуб.

Раніше в Криму баскетбол був представлений у кращому баскетбольному дивізіоні Суперлізі сімферопольськими "Грифонами". Цей клуб пов'язували з депутатом від "Батьківщини", нині в.о. заступником глави адміністрації президента Андрієм Сенченком. !zn

Читайте також:

Тисячі литовців провели акцію "Разом за Україну" на баскетбольному матчі

Команди Суперліги масово покидають іноземні баскетболісти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі