"Кременчук" продовжив до чотирьох матчів переможну серію в хокейному чемпіонаті

Поділитися
"Кременчук" продовжив до чотирьох матчів переможну серію в хокейному чемпіонаті Кременчук здобув чотири перемоги в чотирьох матчах © superhighway.ru
Чемпіонат України з хокею набирає обертів: новий лідер в черговий раз підтвердив свої амбіції.

Хокейний клуб Кременчук в рамках 2-го туру чемпіонату України здобув дві перемоги над київським АТЕКом - 5:1 і 4:2.

Команда з Полтавської області закріпилася на вершині турнірної таблиці, продовживши переможну серію до 4 матчів. Примітно, що в четвертому поєдинку підопічним Дмитра Підгурського не вдалося продовжити серію з виграші з рахунком 5:1, хоча після другого періоду вони вели 4:1.

Кременчужани підтвердили свої лідерські амбіції, а заодно і показали, що знаходяться у найкращій серед усіх команд готовності. АТЕК заявив на поєдинки пару досвідчених захисників Євген Кривомаз - Олег Благой, які в минулому сезоні виграли золото з "Компаньйоном", однак їхні дії не допомогли київській команді, яка вже має в своєму пасиві три поразки. Нехай Благий і став автором єдиної шайби у ворота господарів.

Додамо, що у двох матчах найрезультативнішим у складі "Кременчука" став 19-річний Владислав Луговий, який відзначився чотирма закинутими шайбами. Всього в його активі вже 8 (6+2) очок в чотирьох поєдинках. Це найкращий показник на сьогоднішній день.

В іншому матчі туру київські "Дженералз" прийматимуть харківський "Витязь" 28 лютого і 1 березня. Поєдинки пройдуть у броварському "Терміналі".

Хокейний чемпіонат України стартував 23-й раз в історії, однак у нинішньому сезоні він відбудеться в короткий, незвичний для останніх десяти років строк, з ледь чи не з меншою кількістю команд. Тим більше, що змагання почалися з піврічною затримкою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі