Кравець ухвалить рішення про подальшу кар'єру після розмови з керівництвом "Динамо"

Поділитися
Кравець ухвалить рішення про подальшу кар'єру після розмови з керівництвом "Динамо" Кравець забив за "Штутгарт" 1 гол © vfb.de
Український нападник сподівається допомогти "Штутгарту" зберегти місце в Бундеслізі.

Форвард збірної України Артем Кравець, оренда якого в "Штутгарт" підходить до завершення, в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА розповів про цей етап своєї кар'єри.

"Це безцінний досвід, який дасть мені багато чого в майбутньому. У Німеччині один з найкращих національних чемпіонатів у світі, і багато хто мріє грати тут. Перед переходом я радився з Борисом Тащі, який виступає за "Штутгарт". Хоча в будь-якому випадку я все одно хотів поїхати і зіграти в цьому чемпіонаті.

Я розумів, що це один з найважливіших етапів у моїй кар'єрі, але дуже хотів зіграти в топовому чемпіонаті, тому коли з'явився такий шанс, я вирішив ним скористатися. Не скажу, що перехід складався легко - я багато зробив, щоб ця оренда здійснилася. Але я ні про що не шкодую, так як отримав великий життєвий і ігровий досвід", - сказав Кравець.

Форвард сподівається, що "Штутгарт" зуміє зберегти прописку в Бундеслізі: "Ми дуже добре розпочали другу частину сезону, але потім почалися труднощі, кілька матчів ми провели дуже невдало. Сподіваюся, на фініші допоможу "Штутгарту" залишитися у Бундеслізі. Це дуже важливо для клубу".

На даний момент Кравець не знає, чи повернеться в "Динамо": "Оренда закінчується влітку. Я поки не думав над цим, тому що є цілі і завдання до кінця сезону. Як мінімум до кінця чемпіонату Німеччини всі думки тільки про футбол. Плюс попереду Євро. Для мене головне отримувати задоволення від улюбленої справи і відчувати, що я потрібен. Права на мене належать київському "Динамо", тому в першу чергу я хотів би поговорити з керівництвом рідного клубу, а потім приймати рішення".

Зазначимо, що Кравець зумів забити за "Штутгарт" лише 1 гол і зробити 3 результативні передачі в 15 матчах. Раніше в німецькому клубі заявили, що задоволені грою українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі