Кравцов підписав контракт з іспанським клубом

Поділитися
Кравцов підписав контракт з іспанським клубом Кравцов перейшов в "Сарагосу" з ЦСКА © ПБК ЦСКА
Центровий став п'ятим українським легіонером у чемпіонаті Іспанії.

В'ячеслав Кравцов недовго залишався без роботи. Український центровий продовжить кар'єру у складі іспанської "Сарагоси". Про це Кравцов повідомив сайту Basket.com.ua.

Контракт з іспанським клубом вже підписаний, але його терміни і умови поки невідомі. Зазначимо, що Кравцовим також цікавився тель-авівський "Маккабі", але ізраїльтяни хотіли більше часу на прийняття рішення, тоді як агент Кравцова розраховував на швидке працевлаштування свого підопічного.

"Сарагоса" на даний момент посідає шістнадцяте місце з 18 команд у чемпіонаті Іспанії. Також клуб приймає участь в Єврокубку, де пробився у другий етап турніру.

Зазначимо, що Кравцов став п'ятим українцем в іспанській лізі. У чемпіонаті Іспанії вже виступають Сергій Ліщук ("Мурсія"), Руслан Отверченко та Максим Сандул ("Манреса"), а також Артем Пустовий ("Обрадойро").

Читайте також: Кравцов дебютував у складі ЦСКА

Нагадаємо, раніше московський ЦСКА, за який Кравцов виступав з жовтня, не став продовжувати короткостроковий контракт з українцем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі