Кранчар знову буде грати за "Динамо"

Поділитися
Кранчар знову буде грати за "Динамо" Кранчар провів у "Динамо" сезон 2012-2013 © ФК Динамо
Хорватський півзахисник після двох років в оренді повернувся в Київ.

Ніко Кранчар сезон 2015-2016 проведе в "Динамо", повідомляє офіційний сайт київського клубу. Досвідчений хорватський півзахисник повернувся в київський клуб після оренди.

Кранчар перейшов у "Динамо" ще у 2012 році, але провів в команді лише один сезон, після чого відправився в оренду. Останні два роки 31-річний хорват провів в англійському "Куїнз Парк Рейнджерс". У минулому сезоні Кранчар зіграв в 22 матчах АПЛ, забивши 2 голи і зробивши 1 результативну передачу.

Зазначимо, що Кранчар не літав з "Динамо" на літній збір і не збирався залишатися в команді. Про це заявляв батько гравця, футбольний тренер Златко Кранчар. Повідомлялося, що "Динамо" може розірвати контракт з хорватом, виплативши йому компенсацію, однак тепер останній рік свого контракту він проведе в Києві.

Читайте також: Ярмоленко заявив, що цього літа вже не піде з "Динамо"

Нагадаємо, раніше "Динамо" відправило в оренду голкіпера Максима Коваля, а також форварда Дьємерсі Мбокані. Перший буде грати в датському "Оденсе", а другий - в англійському "Норвічі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі