Коноплянку назвали найбільш прогресуючим гравцем Європи

Поділитися
Коноплянку назвали найбільш прогресуючим гравцем Європи Коноплянка увійшов до топ-10 кращих гравців © Facebook/FC Sevilla
Легіонер "Севільї" став одним з найкращих гравців жовтня за версією зарубіжних ЗМІ.

Авторитетне видання WhoScored.com назвало Євгена Коноплянку найбільш прогресуючим гравцем жовтня серед футболістів, які виступають в топ-5 європейських чемпіонатів.

У порівнянні з власним вересневим рейтингом футболіст додав 1,62 бала, що перевершило досягнення всіх інших гравців. Найближчими переслідувачами Коноплянки стали Траоре з менхенгладбахської "Боруссії" і Пабло Ернандес з "Сельти".

Крім того, Коноплянка опинився на восьмій позиції рейтингу кращих гравців Європи, піднявшись на 885 позицій порівняно з вереснем. Це стало найбільшим прогресом серед всіх футболістів. Попереду українця виявилися тільки Неймар, Ібрагімович, Раффаель, Ді Марія, Суарес і Озіл.

Читайте також: Суперкубок УЄФА: 9 голів, дебют Коноплянки і розсип рекордів

Зазначимо, що в жовтні Коноплянка 4 рази виходив на поле у складі "Севільї". В цих матчах український вінгер забив 2 голи, а також зробив 2 результативні передачі. Останнім часом Коноплянка став регулярно з'являтися в основному складі "Севільї". Раніше українець потрапив у символічну збірну туру Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі