Батько Коноплянки зустрінеться з Коломойським, щоб обговорити майбутнє сина - ЗМІ

Доповнено
Поділитися
Батько Коноплянки зустрінеться з Коломойським, щоб обговорити майбутнє сина - ЗМІ Коноплянкою цікавиться багато клубів © fc-dnipro.com.ua
Власник "Дніпра" проведе зустріч з батьком гравця, а також з менеджментом клубу.

Сьогодні, 8 червня, в Женеві батько півзахисника "Дніпра" Олег Коноплянка зустрінеться з Ігорем Коломойським. Про це, посилаючись на свої джерела, повідомляє Tribuna.com. На зустрічі обговорюватиметься майбутнє Коноплянки, який прагне поїхати в Європу.

Сам Коноплянка, чия участь у зустрічі також передбачалося в ЗМІ, розташування збірної України не залишав. "Коноплянка зараз в розташуванні збірної. Ніби як на місці і нікуди не збирається", - сказав у коментарі Football24.ua головний тренер української збірної Михайло Фоменко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що лідер "Дніпра" практично домовився зі "Сток Сіті", також з'явилася інформація про переговори з "Севільєю". Крім того, інтерес до Коноплянки виявляв ряд інших європейських клубів, серед яких "Рома" і "Ліверпуль". Контракт Євгенія з "Дніпром" закінчується цього літа.

Також в Женеві Коломойський зустрінеться з менеджментом "Дніпра" і обговорить умови Мирона Маркевича, який хотів би підсилити команду. До речі, Маркевич вивчає варіант з придбанням форварда "Динамо" Дьемерсі Мбокані, який останнім часом висловлював невдоволення непопаданням до складу київського клубу. За інформацією football-ukraine.com, Маркевич залишився задоволений тим, що ціна на нападника не перевищує 5 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі