Коноплянка відправив словенців грати в регбі, а Ярмоленко зізнався, що після матчу постарів

Поділитися
Коноплянка відправив словенців грати в регбі, а Ярмоленко зізнався, що після матчу постарів Українці вдруге в історії зіграють на Євро © ФФУ
Лідери української збірної прокоментували вихід на чемпіонат Європи.

Збірна України зуміла подолати прокляття плей-офф і пройти збірну Словенії на шляху до чемпіонату Європи у Франції - 3:1 за сумою двох зустрічей.

Капітан нашої збірної в матчах проти словенців Євген Коноплянка відразу після гри заявив, що був упевнений в успіху України, а словенців відправив грати в регбі: "Ми знали, що буде така гра. Ніякого футболу, одна боротьба, одні провокації. Я знав, що ми виграємо. Нехай такі команди йдуть грати в регбі, а ми граємо у футбол і їдемо на Євро".

А Андрій Ярмоленко зізнався, що після матчу постарів: "Одна мрія здійснилася, багато працювали, довго йшли до цього. Я в дзеркало глянув - трохи постарів, років на 35 десь виглядаю. Ми пропустили необов'язковий м'яч на початку, гра була нервова. Перший тайм у нас не вийшов. У них великі центральні захисники, які виграли багато єдиноборств. Чудово розуміли, що якщо заб'ємо м'яч, то гра закінчена. Я б навіть записав гол на Кравця, він не поскупився. Коли вибігали в таку контратаку, про гол вже не думав".

"Сьогодні вечір України і всіх нас. Словенія теж хотіла вийти на чемпіонат Європи і так само, як і ми, віддавала всі сили, старалася, - підкреслив Євген Селезньов, - Всі один за одного билися, боролися. Ми віддали все і навіть трохи більше. Сьогодні не виходило яскравої гри і швидкостей, але були емоції, бажання пройти на Євро. В мене в кар'єрі було два відбору, але ми програли Греції і Франції. Таке буває раз у житті. Я вважаю себе щасливою людиною, тому що вийшов на чемпіонат Європи".

Читайте також: Визначилися всі учасники Євро-2016

Нагадаємо, Україні вдалося взяти у Словенії реванш за поразку в плей-офф 1999 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі