Коноплянка прибув у Мадрид, але не для переговорів з "Севільєю"

Поділитися
Коноплянка прибув у Мадрид, але не для переговорів з "Севільєю" Коноплянка прибув до Іспанії © ФК Днепр
Лідер збірної України і "Дніпра" був помічений уболівальниками в Мадриді, після чого в мережі з'явилося підтверджуюче фото.

Раніше ходили чутки про інтерес до півзахисника низки європейських клубів, серед яких іспанська "Севілья", кілька турецьких клубів, а також англійські "Ліверпуль" і "Сток Сіті".

Тим не менш, 25 червня спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі заявив, що клуб згорнув переговори з Коноплянкою, так як клуби так і не змогли домовитися.

Сьогодні, 27 червня, в мережі з'явилося фото, яке підтверджує прибуття українського футболіста у Мадрид.

Dynamo.kiev.ua

Рамон Мончі знову запевнив журналістів, що мови про підписання контракту не йде, а приїзд Євгенія з клубом не пов'язаний:

"Ми знаємо, що зараз Коноплянка знаходиться в Мадриді. Можу вас запевнити, що до нашого клубу це відношення не має. Ми сподіваємося, що зможемо підписати інших гравців. Більше нічого з цього приводу я сказати не можу".

Також існує припущення іспанської преси, що мова йде про переговори з "Атлетіко". Однак деякі джерела, в числі яких журналіст видання Еstadio Deportivo Карлос Перес, цю інформацію спростовують, але при цьому не виключають, чо Коноплянка в результаті може опинитися в "Севільї".

Читайте також: Коноплянка готовий перейти у "Бешикташ"

Нагадаємо, що раніше Коноплянка вже кілька разів відмовив "Бешикташу", а також заявляв, що пріоритетним варіантом для нього є переїзд в Англію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі