Коноплянка поділився фото з трофеєм Ліги Європи і засмутився, що не зіграв у фіналі

Поділитися
Коноплянка поділився фото з трофеєм Ліги Європи і засмутився, що не зіграв у фіналі Коноплянка сподівається зіграти у фіналі Кубка Іспанії © sevillafc.es
Український півзахисник розділив радість іспанського клубу від чемпіонського титулу.

Вчора, 18 травня, в Базелі відбувся фінал Ліги Європи, в якому іспанська "Севілья" обіграла англійський "Ліверпуль" з рахунком 3:1. Футболіст збірної України Євген Коноплянка перебував у запасі команди Унаї Емері, однак на поле так і не вийшов.

За словами самого футболіста, він не потрапив на святкування команди в роздягальні через допінг-контроль, а також засмутився, що не зміг зіграти у фіналі.

"Трохи засмутився, але нічого страшного. Головне - перемога. Дивимося вперед. У нас ще 22 травня фінал Кубка Іспанії, і я сподіваюся зіграти в цьому матчі", - сказав півзахисник в коментарі каналу "Футбол 1".

Крім того, "Коно" пообіцяв, що постарається привезти трофей Ліги Європи в Україну, якщо клуб дасть дозвіл. Пізніше Коноплянка поділився з вболівальниками фотографіями, на яких тримає у руках кубок.

facebook.com
facebook.com

Нагадаємо, титул переможця Ліги Європи став першим чемпіонським званням в кар'єрі Євгенія Коноплянки. У минулому сезоні українець виходив у фінал єврокубка з "Дніпром", однак виграти трофей не зумів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі