Конфлікт з Мессі може коштувати Луїсу Енріке місця біля керма "Барселони"

Поділитися
Конфлікт з Мессі може коштувати Луїсу Енріке місця біля керма "Барселони" Луїс Енріке (третій зліва) наприкінці сезону може залишити "Барселону" © epochtimes.ru
У стані каталонської команди очікуються серйозні зміни: одним з перших на вихід може піти головний тренер.

"Барселона" розглядає головного тренера "Манчестер Сіті" чилійця Мануеля Пеллегріні в якості головного кандидата на заміну Луїсу Енріке.

Нагадаємо, що в останні тижні в пресі активно обговорюються чутки про можливі розбіжності всередині "Барселони". Передбачається, що головна зірка каталонців Ліонель Мессі посварився з нинішнім головним тренером команди Луїсом Енріке.

Зовнішніми проявами цієї кризи стали звільнення Андоні Субисарреты і Карлеса Пуйоля з керівних постів у стані синьо-гранатових. На тлі нестабільної ситуації вогню в масло підлили фанати, які почали вимагати відставки чинного президента "Барселони" Хосепа Марії Бартомеу, змусивши його призначити дострокові перевибори на посаду голови клубу на кінець цього сезону.

Як повідомляє The Mirror, каталонці хочуть зробити кілька перестановок і на керівних посадах - повернути Чікі Бегірістайна і Ферран Соріано, які зараз займають керівні пости в англійському клубі, на "Камп Ноу".

Читайте також: Мессі ще раз переписав історію світового футболу

У випадку, якщо це відбудеться, призначення Бегірістайна на посаду спортивного директора синьо-гранатових, яку він обіймав з 2003 по 2010 рік, підвищить шанси Жоана Лапорти на виборах президента клубу, які відбудуться в кінці року. Не секрет, що Бегірістайн і Лапорт є дуже близькими друзями.

Нагадаємо, що Луїс Енріке прийшов до "Барселони" по закінченню сезону-2013/14, за результатами якого "блау-гранас" не завоювали жодного титулу. Колишній футболіст "Барси" замінив на посаді аргентинця Херардо Мартіно, який був призначений за протекцією Мессі. І ось тепер в "Барсу" може прийти ще один наставник з Південної Америки.

Читайте також: У новому сезоні "Барселона" проведе історичний редизайн домашньої форми

Напередодні голландець Хенк тен Кате, який працював у тренерському штабі команди в середині 2000-х, повідав світу досить цікавий факт, який може вплинути на подальшу долю аргентинця Ліонеля Мессі. Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб - за словами фахівця, аргентинець дав обіцянку покійному Тіто Віланові залишатися в Каталонії до кінця кар'єри.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі