"Команди грали до гола" - коментарі гравців "Динамо" і "Шахтаря" після Суперкубка України

Поділитися
"Команди грали до гола" - коментарі гравців "Динамо" і "Шахтаря" після Суперкубка України Боротьба тривала до останніх хвилин © football.ua
Футболісти переживали різні емоції після матчу, в якому перемогу здобула донецька команда.

Вчора, 15 липня, в Одесі донецький "Шахтар" вперше за останні чотири очні зустрічі зумів обіграти київське "Динамо" в рамках Суперкубка України. Суперники по черзі володіли перевагою, а кульмінацією став вихід Тейшейри один на один з Шовковським на 90-й хвилині матчу. Воротар збив бразильця і був вилучений, на ворота через відсутність замін у киян став захисник Драгович, а Даріо Срна реалізував пенальті. Слідом "гірники" забили ще раз зусиллями Бернарда.

З динамівських гравців після поразки поспілкуватися з пресою вирішив тільки Андрій Ярмоленко: "Шахтарю" краще вдався перший тайм, а нам – другий. Тому в цілому матч вийшов рівним. Команди грали до гола: хто перший заб'є, той і переможе. На жаль, це були не ми. Звичайно, залишився неприємний осад, так як завжди неприємно програвати, тим більше на останніх хвилинах. Але я пишаюся своєю командою, тому що ми були гідні перемоги, ні в чому не поступалися "Шахтарю" і десь навіть перевершували".

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна не приховував емоцій, підкресливши важливість такого успіху для всіх шанувальників клубу з Донбасу, які переживають складні часи:

"Хороша гра, відкрита – справжнє дербі. Вважаю, що "Шахтар" заслужив перемогу. У першому таймі ми створили більше моментів, а в другому – трохи більше динамівці. У підсумку перемогли ми! Довго чекали на цей трофей, майже рік. Були дуже близькі до завоювання Кубка, проте програли. А сьогодні дуже важливий день для всіх уболівальників "Шахтаря". Деякі люди після відходу Кости, Адріано, Ілсіньо, Фернандо сумнівалися, чи залишиться "Шахтар" "Шахтарем"... Не треба сумніватися! Можна нарахувати 12-15 футболістів, яких продав "Шахтар" у великі клуби. Так працюють всі гранди Європи – продають і купують".

"За довгий час ми нарешті відчули таку підтримку "Шахтаря". Дуже приємно! Але "Донбас Арену" ніхто і ніколи не замінить. У мене є відчуття, що скоро настане мир. Для мене буде героєм та людина, яка його принесе. Потрібен світ для дітей, світ заради майбутнього! Я пройшов через таку ситуацію. Повторюся, хто принесе мир, той для мене буде героєм".

Головний герой поєдинку Алекс Тейшейра, який заробив пенальті, зазначив, що багато чого вирішила удача: "Якщо порівнювати цю зустріч з матчем фіналу Кубка України, то скажу, що гра була однакова. Того разу нам трохи не вистачило удачі, а сьогодні ми продемонстрували хороший футбол. Фарт прийшов. Ми продемонстрували силу "Шахтаря"! Мене багато запитали, чому я не бив одинадцятиметровий... Містер ще в роздягальні говорив: якщо буде пенальті, то проб'є Даріо. Зараз капітан повинен показати силу всієї команди. І Даріо це зробив!".

Півзахисник "гірників" Тайсон висловив радість з приводу успішного старту сезону: "Хочу привітати нашу команду. Ми – сильні, і сьогодні довели це! Відмінно, що почали цей сезон з "правої ноги". Незважаючи на те, що від нас пішли важливі гравці, ми все одно показали свою силу! Сьогодні було "класико", і в таких матчах видно, хто краще. Перший тайм провели добре, а кінцівку другого – ви самі бачили, як. Хочу привітати Даріо і Бернарда з голами".

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар": відео матчу

Переможець матчу отримав не тільки трофей, але і 650 тисяч гривень. Переможений - 350 тисяч. А новий чемпіонат УПЛ стартує вже в цю п'ятницю, матчем між запорізьким "Металургом" і "Зорею.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі