Команда Ф'юрі підтвердила реванш з Кличком

Поділитися
Команда Ф'юрі підтвердила реванш з Кличком Кличко і Вах проведуть другий бій © twitter.com
Британський чемпіон готовий знову зустрітися з українцем.

За словами Пітера Ф'юрі, який є дядьком і тренером володаря титулів IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Тайсона Ф'юрі, останній з радістю дасть шанс повернути пояса українцеві Володимиру Кличку.

"Ми раді і задоволені тим, що Володимир прийняв рішення про проведення реваншу. Ми щасливі дати йому у відповідь ще один бій, тому що, якби ми не були впевнені в успіху, ми б і на першу зустріч не погоджувалися. Ніякого добровільного захисту не буде, у нас негайний реванш з Кличком. Сподіваємося провести його на арені "Вемблі" в Лондоні. Загалом, якщо вийде, ми влаштуємо бій в Британії", - сказав Пітер Ф'юрі.

Нагадаємо, що вчора, 2 грудня, Володимир Кличко опублікував відео зі зверненням на адресу Ф'юрі і вболівальників, повідомивши про своє рішення скористатися пунктом про реванш у контракті з британцем.

Читайте також: Володимир Кличко досі не може повірити, що програв

При цьому на кону можуть стояти не всі пояси Ф'юрі, так як в IBF хочуть побачити захист титулу у виконанні британця проти іншого українця - В'ячеслава Глазкова, а рішення чемпіона про реванш з Кличком може зробити звання вакантним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі