Коломойський спростовує можливість продажу "Дніпра"

Поділитися
Коломойський спростовує можливість продажу "Дніпра" Коломойський не піднімав тему продажу "Дніпра"
Власник дніпропетровського клубу не хоче коментувати чутки.

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський не збирається продавати дніпропетровський клуб, повідомляє телеканал "2+2".

У відповідь на офіційний запит програми "Профутбол" про можливий продаж дніпропетровського клубу Коломойський, за словами ведучого програми Ігоря Циганика, заявив, що "це все плітки, які не заслуговують на жоден коментар".

У той же час директор департаменту стратегії і розвитку групи компаній "1+1" і друг Коломойського В'ячеслав Фрідман у коментарі "Сегодня" заявив, що нинішній власник "Дніпра" навряд чи розлучиться з клубом: "Я не вірю в ці чутки, дав би на це один відсоток зі ста. Коломойський майже 20 років у футболі, живе ним. Нехай він не ходить на стадіони, але переглядає матчі. Якщо не на пряму, то в запису - у нього за кордоном є можливість подивитися те, що було кілька днів тому. Тому комусь продати своє дітище... Тим більше, як кажуть, Пінчуку... Він наш, дніпропетровський, але ніколи не цікавився футболом".

"Я не спілкувався з Коломойським три тижні, але раніше тема позбавлення від "Дніпра" не піднімалася ніколи, навіть мигцем", - додав Фрідман.

Читайте також: "Сент-Етьєн" - "Дніпро": кращі фото матчу

Нагадаємо, інформація про можливий продаж "Дніпра" з'явилася вчора, 8 листопада. Зазначалося, що потенційним покупцем клубу може стати людина, пов'язана з Дніпропетровською областю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі