Коломойський не планує скорочувати фінансування "Дніпра"

Поділитися
Коломойський не планує скорочувати фінансування "Дніпра" Стеценко запевняє, що у Маркевича є повне взаєморозуміння з менеджментом © ФК Днепр
Генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко заявив, що, всупереч чуткам, команда буде фінансуватися в тому ж обсязі, що і раніше.

"Власник клубу ніяких міркувань з приводу скорочення фінансування клубу не озвучував", - заявив генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко в інтерв'ю fcdnipro.com.

За словами Стеценка, команда повинна залишитися конкурентоспроможною в наступному сезоні, так як поки не втратила жодного ключового гравця, включаючи Євгена Коноплянку, який на даний момент є гравцем "Дніпра": "Наші ряди покинули тільки Младен Бартуловіч і Ондржей Мазух, у яких закінчилися контракти, але особливої допомоги від них у сезоні, що завершився, особливо в його весняній частини, не було. Всі інші гравці знаходяться на своїх місцях, включаючи і Дмитра Чигринського. У нього, як і у Бартуловіча, і Мазуха контракт з клубом закінчився, але ми зараз успішно працюємо над продовженням угоди. Думаю, що ще на рік Діма у нас залишиться".

Раніше повідомлялося, що Ігор Коломойський не планує сильно витрачатися на трансфери, а вважає, що команда може успішно боротися в чемпіонаті України і при мінімальному підсиленні. А головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич хотів би бачити в команді трьох гравців топ-рівня. Стеценко підтвердив, що Маркевичу потрібен лівий захисник, центральний півзахисник, а також лівий півзахисник в разі, якщо Коноплянка знайде собі новий клуб. За словами Стеценка, у менеджменту та головного тренера клубу є "повне взаєморозуміння".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі