Колліна буде працювати в Україні ще чотири роки

Поділитися
Колліна буде працювати в Україні ще чотири роки Колліна працює в Україні вже 5 років © ФФУ
Федерація футболу України продовжила контракт з італійцем, який курирує роботу арбітрів.

На засіданні Виконкому ФФУ було прийнято одноголосне рішення продовжити співпрацю з куратором системи суддівства в українському футболі П'єрлуїджі Колліною. До аналогічного висновку прийшли і клуби, які проводили збори вчора, 17 червня.

"Ми продовжили договір з куратором українських арбітрів П'єрлуїджі Колліною на чотири роки, з правом щороку вимагати звіт і приймати рішення. Кожен рік ми переглядаємо контракт і кожен рік можемо припинити співпрацю - це прописано в договорі, П'єрлуїджі дав згоду", - цитує президента ФФУ Андрія Павелка MatchDay.

Крім того, було вирішено призначити на посаду керівника комітету арбітрів ставленика Колліни - Лучано Лучі, який раніше був помічником П'єрлуїджі. За словами Павелко, Лучі "не з чуток знає сьогоднішню проблематику в суддівському корпусі, а також можливості вирішення існуючих проблем". Це рішення також було ухвалене одностайно.

Раніше посаду голови комітету арбітрів займав Василь Мельничук. Колліна ж працює в українському футболі з липня 2010 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі