Колишній захисник "Шахтаря" і "Барселони" виявився безробітним

Поділитися
Колишній захисник "Шахтаря" і "Барселони" виявився безробітним Дмитро Чигринський провів один сезон в "Барселоні" © epochtimes.ru
Дмитро Чигринський отримав статус вільного агента, і тепер займається пошуком нової команди. У загальній складності з "Шахтарем" він був пов'язаний 12 років.

28-річний захисник Дмитро Чигринський остаточно розпрощався з "Шахтарем", кольори якого на різних рівнях він захищав з 2002 року.

Як розповів брат і агент гравця Віктор Чигринський, "Шахтар" надав Дмитру Чигринському статус вільного агента.

"Пошук нової команди продовжуємо вже без прив'язки до термінів трансферного вікна. Однозначно це буде іноземний клуб, але щось конкретніше сказати не можу. Пошук триває. А сам Діма поки знаходиться в Києві", - цитує Віктора Чигринського "Сьогодні".

Раніше повідомлялося, що інтерес до колишнього футболіста "Барселони" проявляє турецький "Галатасарай".

Додамо, що у футболці "гірників" Чигринський провів 186 матчів, забивши в них 16 голів і віддав 2 результативні передачі. У складі каталонців на рахунку Чигринського - 14 ігор. В останні сезони Чигринський практично не виходив на поле через травму.

Читайте також: "Шахтар" завершив бразильське турне нічиєю з місцевим чемпіоном

Напередодні стало відомо, що атакуючий півзахисник "Шахтаря" Дуглас Коста може опинитися в "Челсі". Лондонський клуб спробує оформити трансферн бразильця до настання кінцевого терміну "трансферному вікні".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі