Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб

Поділитися
Колишній тренер "Барселони" зізнався, чому Мессі не може перейти в інший клуб Ліонель Мессі може покинути "Барселону" © epochtimes.ru
Висока сума компенсації за трансфер аргентинця - не єдина перешкода для того, щоб світ побачив Мессі не тільки в матчах за "Барселону".

В останні дні в іноземній пресі пройшло чимало повідомлень про те, що Ліонель Мессі незадоволений роботою з головним тренером "Барселони" Луїс Енріке, і нібито ряд клубів готовий скористатися ситуацією і запросити у свої ряди зоряного аргентинця. Серед потенційних покупців називаються "Челсі" і "Парі Сен-Жермен".

Поки ж чутки про можливий від'їзд Мессі підігрів колишній тренер "Барселони" Генк тен Кате, який працював асистентом Франка Райкарда у 2003-2008 роках. Голландець стверджує, що Лео вже давно готовий покинути Барсу, але не робить це з-за хороших відносин з уже покійним Тіто Вілановою, який помер у квітні 2014-го з-за наслідків пережитого ракового захворювання.

"Всі знають, що проблеми Мессі в "Барселоні" почалися ще два роки тому. Лео досі залишається в "Барсі" тільки тому, що пообіцяв це Віланові біля смертного ложа", - цитує Каті видання de Telegraaf.

"Я думаю, що теоретично можливий трансфер, адже він буде цікавий усім. Мессі досяг всього в "Барселоні" і йому потрібна зміна обстановки, новий виклик, і мені дуже хочеться, щоб у нього все вийшло", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, що напередодні фахівці підрахували, що Мессі коштує 220 мільйонів євро.

Читайте також: У 2014 Мессі забив три голи менше Роналду і не виграв жодного титулу

29 грудня стало відомо, що Ліонель Мессі посів третє місце в опитуванні від авторитетного видання World Soccer, в якому був обраний кращий футболіст 2014 року. Аргентинець пропустив вперед воротаря "Баварії" Мануеля Нойєра і нападника "Реала" Кріштіану Роналду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі