Колишній боксер "Українських отаманів" побив подружню пару

Поділитися
Колишній боксер "Українських отаманів" побив подружню пару Руденький ставав чемпіоном України
Дмитро Руденький разом зі своїми друзями відсвяткував день народження, відправивши трьох чоловік у лікарню.

Чемпіон України з боксу 2012 року та екс-учасник команди "Українські отамани" Дмитро Руденький разом зі своїми друзями побив подружню пару в одному з нічних клубів Умані.

Руденький з компанією святкував власний день народження. Причина, по якій біля барної стійки почалася бійка, поки достеменно невідома, проте добре видно, як боксер намагався витягнути чоловіка, який є місцевим бізнесменом, для подальших розборок на вулиці. Жінці, яка вступилася за чоловіка, дісталося як від самого Руденького, так і від його супутниці. При цьому боксер кілька разів ударив жінку, яка є матір'ю трьох дітей, головою об підлогу. До побиття підключилися також друзі боксера, дісталося і хлопцю, який намагався заступитися за пару. Свідки з клубу розповідають, що охорона нічого не встигла зробити. В наслідок побиття з важкими травмами до лікарні потрапили три людини.

Відео з камер спостереження клубу на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст газети "Вечірні Черкаси" Володимир Гамалиця. Людям зі слабкою нервовою системою перегляд даного відео не рекомендується.

Зазначимо, що Руденький був членом команди "Українські отамани" в сезоні 2012-2013, і за цей час провів на рингу один бій. Після "Отамани" не брали його у склад, а, як стало відомо XSport.ua, Федерація боксу України зі спортсменом не контактувала з 2013 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі