Кобін і Антунеш посперечаються з Мессі і Роналду за кращий гол сезону в Європі

Поділитися
Кобін і Антунеш посперечаються з Мессі і Роналду за кращий гол сезону в Європі Гол Антунеша може стати кращим © uefa.com
УЄФА визначив десятку найкращих голів і сейвів попереднього футбольного року.

М'ячі динамівця Віторіно Антунеша і екс-гравця "Металіста" Василя Кобіна увійшли до числа головних претендентів на звання найкращого голу сезону в Європі.

Офіційний сайт УЄФА склав довгий список кандидатів за підсумками всіх можливих турнірів УЄФА в сезоні-2014/15, після чого представники Футбольного комітету УЄФА та технічні спостерігачі скоротили його до десяти номінантів. У топ-10 увійшли голи Антунеша і Кобіна, а вибір кращого тепер залишається за вболівальниками.

Також на звання автора найкращого гола претендують Ліонель Мессі, Кріштіану Роналду, Аарон Ремзі, Ерік Ламела, Неймар, Кевін Де Брюйне, Мар'ям Абдюлай-Толоба і Роббі Мюрхед. Переглянути голи і проголосувати можна на офіційному сайті УЄФА.

Нагадаємо, Кобін свій гол забив у матчі "Металіста" проти "Легії", а Антунеш - у поєдинку "Динамо" проти "Евертона".

Також УЄФА визначив і десятку найкращих сейвів, і тут виявилося відразу два українця. До числа кращих увійшов сейв Дениса Бойка у грі проти "Севільї", а також сейв воротаря молодіжної команди "Шахтаря" Олега Кудрика. Також серед претендентів - Джіджі Буффон, Марк-Андре тер Штеген, Мануель Нойєр та інші. Проголосувати за кращі порятунки воріт можна тут.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі