Ключове протистояння в матчі "Динамо" і "Фіорентини" очікується в центрі поля

Відео
Поділитися
Ключове протистояння в матчі "Динамо" і "Фіорентини" очікується в центрі поля Мохамед Салах - один з лідерів атак "Фіорентини" © ACF Fiorentina
Команда Вінченцо Монтелли воліє атакувати завдяки швидкому переміщенню до воріт суперника через короткий пас. Під цю схему у тренера є кілька хороших футболістів.

Італійська "Фіорентина" - один з найскладніших суперників, які могли дістатися київським "Динамо" в 1/4 фіналу Ліги Європи.

Всупереч сформованій думці, що на цій стадії не може бути слабких команд, "фіалки" є одним з найбільш досвідчених опонентів для будь-якого колективу і для киян зокрема. В підтвердження сказаному - кілька фактів.

Італійська команда дуже швидко переходить від оборони до атаки, і для цього у головного тренера Вінченцо Монтелли є декілька відповідних футболістів. Такі, як, наприклад, єгиптянин Мохамед Салах. Грає на позиції Андрія Ярмоленка 22-річний футболіст відрізняється високою швидкістю і підвищеним креативом. Його рішення можуть стати несподіванкою для команди, яка захищається.

Саме тому киянам важливо не допускати промахів в центральній зоні - там, де гравці "Фіорентини" і намагаються здивувати суперника, що часто веде до загострення ситуації.

При цьому не слід забувати про те, що флорентійці зустрінуться в центрі поля і з майстерними хавбеками та нападниками "Динамо". Тому, боротьба за центральну зону може стати ключовою в матчах киян і "фіалок".

При цьому головний тренер "Динамо "Сергій Ребров вважає, що у "Фіорентини" є досить сильних сторін, однак це не робить дану команду непереможною.

Додамо, що згідно зі статистикою, "Динамо" потужно грає на домашньому полі. А саме там, на НСК "Олімпійський" 16 квітня, відбудеться перша частина дуелі команд. У п'яти іграх в Києві "біло-сині" забивали щонайменше по два м'ячі за поєдинок. Тоді як "Фіорентина" вже в 11 матчах єврокубків не знає поразок на виїзді. У минулому сезоні, наприклад, "фіалкам" вдалося зіграти внічию у Турині з місцевим "Ювентусом", а в нинішньому - розгромити "Рому" 3:0 на "Стадіо Олімпіко" в Римі.

Читайте також: "Рома" зацікавлена в Ярмоленку, але навряд чи зможе купити його у "Динамо"

У матчі 30-го туру чемпіонату Італії Фіорентина з великим рахунком 0:3 поступилася "Наполі" в Неаполі. З урахуванням кубкового поєдинку проти "Ювентуса" (0:3), це була друга поспіль поразка команди Монтелли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі