Клуби УПЛ підтримали перенесення матчів у зв'язку з виборами президента України

Поділитися
Клуби УПЛ підтримали перенесення матчів у зв'язку з виборами президента України Перший тур президентських виборів відбудеться 31 березня © fpl.ua
На думці зійшлися всі 12 клубів вищого дивізіону.

Клуби української Прем'єр-ліги на загальних зборах одноголосно прийняли рішення перенести матчі чемпіонату і Кубка України через проведення виборів президента України.

Нацполіція України вказала у листі до УПЛ, що в період з 28 березня по 2 квітня і з 19 по 23 квітня (якщо буде другий тур) потрібно буде направити максимальну кількість правоохоронців на дільниці проведення виборів.

Також перед прийняттям рішення були враховані побажання керівників служб безпеки клубів УПЛ, співробітників ФФУ, УПЛ та головного тренера збірної України Андрія Шевченка, який просив перенесення 32-го туру на кінець травня.

Таким чином, матчі 23-го туру перенесли з 30 березня до 3 квітня. Це стосується клубів, що беруть участь в 1/4 фіналу Кубка України. Хто не грає в чвертьфіналі, може провести матчі 23-го туру 6 квітня.

Матчі 1/4 фіналу Кубка України перенесли з 3 квітня на 6-7 квітня. Дати зустрічей півфіналу Кубка України будуть визначені додатково.

Матчі 26-го туру перенесено з 20 на 24 квітня. Матчі 32-го туру перенесли з 26 на 30 травня. Перехідні ігри між УПЛ і Першою лігою перенесли з 29 травня і 2 червня на 4 і 8 червня відповідно.

Нагадаємо, після 21-го туру української Прем'єр-ліги "Шахтар" випереджає "Динамо" на сім набраних пунктів.

"Зоря" – "Шахтар": відео онлайн-трансляція матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі