Кличко взяв собі у спаринг-партнери боксера, якого переміг три роки тому

Поділитися
Кличко взяв собі у спаринг-партнери боксера, якого переміг три роки тому Кличко і Вах зустрічалися в 2012 році
Українському чемпіону у підготовці до нового захисту титулів допоможе Маріуш Вах.

Польський боксер Маріуш Вах буде допомагати Володимиру Кличку в підготовці до бою з Тайсоном Ф'юрі, який відбудеться 24 жовтня.

У рамках підготовки до поєдинку Кличко підбирає собі суперників, які мають зріст за 2 метри (Ф'юрі - 2,06). Зріст Ваха становить 202 сантиметри. Нагадаємо, український чемпіон переміг поляка в 2012 році. Поєдинок тривав всі 12 раундів, після чого судді одноголосно віддали перемогу Кличку.

Раніше стало відомо ім'я першого спаринг-партнера Володимира Кличка. Ним стане молодий шведський боксер Адріан Гранат, зріст якого також 202 сантиметри.

Читайте також: Ф'юрі пообіцяв завершити кар'єру, якщо не переможе Кличка

Зазначимо, що завтра, 21 липня, відбудеться перша спільна прес-конференція Кличка і Ф'юрі, присвячена майбутнього бою. Колишній абсолютний чемпіон світу в напівважкій вазі американець Антоніо Тарвер, який раніше заявляв, що міг би перемогти Кличка прямо зараз, сказав, що українець без проблем впорається з Ф'юрі: "Британець просто великий і грубий. Але як тільки Кличко зрубає дерево, все закінчиться. У Ф'юрі немає ні удару, ні майстерності".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі