Кличко вважає, що Ф'юрі більше відомий своїми розмовами, ніж боями

Поділитися
Кличко вважає, що Ф'юрі більше відомий своїми розмовами, ніж боями Ф'юрі дуже багато базікає © twitter.com
Український чемпіон порівняв свого наступного суперника з одним із попередніх.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимир Кличко поділився своїми очікуваннями від бою проти британця Тайсона Ф'юрі, який відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі.

"Ця ситуація нагадує мені ту, що була з Хеєм. У нього великий рот, яким він відомий більше, ніж своїми боями, - зазначив Кличко в інтерв'ю ESPN, - Але у мене вже є досвід боїв з британськими базіками, бився я також з хлопцем, який був вищий за мене - Маріушем Вахом. Були у мене і чотири суперника, які не мали поразок, правда, не таких габаритів, і вони не змінювали стилі з правші на лівшу, як робить Ф'юрі. Він дуже комфортно змінює стійки".

Кличко вважає, що його бій з Ф'юрі викличе серйозний інтерес у шанувальників боксу: "Думаю, галас навколо цього бою буде як мінімум не менше того, який був навколо поєдинку з Хеєм. Але Хей був бійцем першої важкої ваги. А Ф'юрі великий, високий, справжній супертяж, з великим ротом, і ніким не битий. Це справжня загроза для чемпіона, і багато хто хоче подивитися, як чемпіон з нею впорається. Він молодий і трохи божевільний, але він вийде битися. Хей веселив мене своїми розмовами, прес-конференції з Ф'юрі теж не будуть нудними. Але я вже бачив і чув подібне раніше".

Ф'юрі тим часом заповнює свою сторінку в "Твіттері" все новими погрозами на адресу Кличка. "Сталевий молот" почне іржавіти після 5-6 раундів з циганським королем. Я занадто молодий, занадто сильний і дуже сексуальний, гряде великий бум!", - написав британець.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ф'юрі за один вихід на ринг заробить близько 5 мільйонів фунтів. Гонорар Кличко може скласти понад 11 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі