Кличко вислухав глузування Ф'юрі і підписав контракт ще на п'ять боїв

Відео
Поділитися
Кличко вислухав глузування Ф'юрі і підписав контракт ще на п'ять боїв Кличко здивувався спокою Ф'юрі © skysports.com
Український чемпіон зустрівся зі своїм наступним суперником на першій спільній прес-конференції.

Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі, поєдинок яких відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі, сьогодні, 21 липня, провели спільну прес-конференцію.

Ф'юрі вів себе досить чемно і відразу ж віддав належне Кличко. Правда, при цьому підкреслив, що українець просто ще не зустрічався з такими, як він: "Володимир Кличко - великий чемпіон, він є чемпіоном протягом дуже довгого часу. Але він ніколи не зустрічався з таким боксером, як я. В історії ще не було подібних мені, такі люди народжуються раз на тисячу років".

Але втриматися без насмішок над майбутнім суперником британець передбачувано не зміг. Ф'юрі поцікавився, чи будуть бігати за ним телевізійники після того, як він поб'є Кличка, а також сказав, що хоче позбавити бокс від такої людини, як український чемпіон: "У тебе стільки ж харизми, скільки у моїх трусів. Вся Європа не може дочекатися моменту, коли тебе нокаутують. Виглядаєш старим, вже колов ботокс? Ти краще Ларрі Холмса, Мохаммеда Алі або Майка Тайсона? Врешті-решт їх вік дав про себе знати, а у тебе скляне підборіддя".

Кличко відповів у властивій йому спокійній манері. Українець заявив: вважає, що Ф'юрі дійсно вірить у те, що говорить і не стане просто відбувати в рингу номер. Також Кличко назвав британця "прикольним чуваком" і здивувався тому, що прес-конференція пройшла досить спокійно: "Це все? Він не перевернув стіл? Не кинув кудись мікрофон або кросівок?".

Відзначимо, що 39-річного Кличка його вік не бентежить. Боксер має намір провести ще не один бій, а тому підписав новий контракт з німецьким телеканалом RTL на п'ять поєдинків. "Продовження співробітництва означає, що він ще може провести багато боїв. Співпраця принесе багато великих битв в майбутньому", – повідомив менеджер боксера Бернд Бенте.

Читайте також: Кличко взяв собі у спаринг-партнери боксера, якого переміг три роки тому

Нагадаємо, раніше Ф'юрі заявляв, що завершить кар'єру, якщо не зуміє перемогти Кличка, а українець говорив, що британець більше відомий своїми розмовами, ніж своїми боями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі