Кличко-старший та Чарр за п'ять днів до бою прибули до Москви

Поділитися
© pik.in.ua
8 вересня відбудеться сам бій, а після нього - прес-конференція боксерів. Шоу будуть обслуговувати кращі шоумени у боксі: ринг-анонсер №1 у Росії Олександр Загорський і найвідоміший спортивний конферансьє у світі Майкл Баффер. За подіями стежитимуть близько 30 тисяч глядачів у залі і телеглядачі зі 150 країн.

Одинадцятиразовий чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко і німецький боксер Мануель Чарр прибули до Москви.

Кличко-старший захищатиме титул чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC у поєдинку проти Чарра, бій пройде 8 вересня в московському спорткомплексі "Олімпійський".

За інформацією організаторів, 4 вересня Кличко і Чарр проведуть спільну прес-конференцію, а 5 вересня - відкрите тренування у московському парку "Червона Пресня" (тренування українського боксера пройде з 12.00 до 12.30 за київським часом). Після тренування Кличка запланована автограф-сесія, де всі охочі зможуть сфотографуватися з чинним чемпіоном світу з боксу і взяти у нього автограф.

7 вересня у спорткомплексі "Олімпійський" пройде церемонія зважування Кличка і Чарра, 8 вересня відбудеться сам бій, а після нього - прес-конференція боксерів.

Повідомляється, що шоу будуть обслуговувати кращі шоумени в боксі: ринг-анонсер №1 в Росії Олександр Загорський і найвідоміший спортивний конферансьє у світі Майкл Баффер. За подіями стежитимуть близько 30 тисяч глядачів у залі і телеглядачі з 150 країн, для яких буде організована ТВ-трансляція.

Також в рамках боксерського вечора виступлять популярні артисти та діджеї. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко спростував інформацію про бій з непереможним німцем

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Володимир Кличко у 2012 році проведе три поєдинки

Нова зірка російського боксу почав переговори про бої з братами Кличками

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі