Кличко пообіцяв "вилікувати Ф'юрі боєм"

Поділитися
Кличко пообіцяв "вилікувати Ф'юрі боєм" Кличко відповів Бетмену © Associated Press
Український чемпіон світу відповів на провокативний виступ британського претендента.

Володимир Кличко з посмішкою відреагував на шоу, яке влаштував Тайсон Ф'юрі вчора, 23 вересня, на прес-конференції, присвяченій майбутньому бою.

Вже в одиночній бесіді з журналістом Sky Sports Володимир Кличко прокоментував дії суперника: "Це була сама видовищна прес-конференція за всі 25 років, які я перебуваю в боксі. Свою невпевненістю Ф'юрі покриває цією нісенітницею і заявами. Я був приголомшений, коли він сказав, що атакує рефері, якщо той буде констатувати мою перемогу. Він збирається нокаутувати рефері? Я слухав і не міг повірити своїм вухам".

"Я зроблю його кращою людиною, ніж він є зараз. Мій спосіб лікування - кулаки і бій. Терапія вже почалася. Тайсон побував у кабінеті лікаря і отримав свою першу консультацію".

При цьому українець з повагою ставиться до рівня майстерності суперника:

"Я не применшую боксерські навички Ф'юрі. Це дуже непередбачуваний суперник, який напевно і сам поки не вирішив, в якій манері йому вести бій. Йому комфортно в будь-якій стійці, а його розміри тільки ускладнять мені завдання. Глядачів чекає вперте протистояння".

На зустріч з журналістами в Лондоні Ф'юрі з'явився в костюмі Бетмена, після чого до боксера підійшла людина в костюмі негативного персонажа із саги про Бетмена - Джокера. Між ними зав'язалася постановочна бійка, перемогу в якій здобув британець. Слідом він заявив, що прийде й черга Кличко, після чого пішов і повернувся в нормальному одязі. У підсумку Ф'юрі пообіцяв нокаутувати чемпіона і сказав, що Кличко більше схожий на "армійського сержанта" або "вчителя", ніж на бійця.

Нагадаємо, що поєдинок, в якому Кличко захищатиме титули IBF/WBA/WBO/IBO, відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі