Кличко пообіцяв, що бій за звання чемпіона світу Усик проведе в наступному році

Поділитися
Кличко пообіцяв, що бій за звання чемпіона світу Усик проведе в наступному році Кличко відвідав тренування Усика © a-usyk.com
Український боксер готується до захисту титулу Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Почесний чемпіон світу за версією WBC і глава компанії K2 Promotions Віталій Кличко відвідав фінальні спаринги Олександра Усіка в рамках його підготовки до поєдинку з Джонні Мюллером з ПАР, який відбудеться 29 серпня в столичному "Палаці спорту".

Кличко підкреслив, що вже незабаром Усик проведе бій за звання чемпіона світу: "Олександр - молодець. У хорошій формі, зосереджений і націлений тільки на перемогу. Наші плани: в наступному році Усик буде боксувати за звання чемпіона світу".

Сам же Усик поки думає тільки про наступний бій і планує в першу чергу показати красивий бокс. "Моєму тренеру подобається, коли я боксую, показую бокс. Нокаут у першому раунді? Тренер скаже: "Агов, а де ж наші напрацювання?". Завдання швидкого завершення поєдинку немає. Мета - показати красивий бокс. Але якщо буде нокаут - тренер зрозуміє", - наводить слова Усика iSport.ua.

29 серпня у Палаці спорту" свій поєдинок проведе й інший український боксер Денис Берінчик. Він готується дебютувати на професійному рингу в бою проти бельгійця Таріка Мадні.

Напередодні дебюту Берінчик зізнався, що хвилюється: "Постійно хвилююся, переживаю. Захльостують емоції - хочу сподобатися менеджменту, команді, тренерам. Так, у мого суперника є досвід, а для мене це перший бій. Але нічого страшного. Ми готувалися і будемо робити все необхідне для перемоги. У перших раундах буду діяти обережніше, ніж коли виступав в аматорах".

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся в Києві, Усик нокаутував росіянина Андрія Князєва (11-2, 6 КО).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі