Кличко-молодший за бій з поляком отримав майже $7 млн

Поділитися
Кличко-молодший за бій з поляком отримав майже $7 млн © rian.com.ua
Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версіями IBF і WBO, а також суперчемпіон WBA Володимир Кличко, який 10 листопада захистив свої титули у поєдинку з поляком Маріушем Вахом, заробив за бій 6,8 мільйона доларів.

Абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі українець Володимир Кличко за переможний бій з поляком Маріушем Вахом заробив 6,8 мільйона доларів (5,3 мільйона євро)

Структура гонорару Володимира наступна: 3 мільйони євро - це гроші від телеканалу RTL, 800 тисяч євро - дохід від продажу квитків в арені, 1 мільйон євро - гроші від спонсорів, і ще 500 тисяч євро - це дохід від розміщення реклами на рингу.

У той же час гонорар Ваха складе близько 800 тисяч євро. З них 650 тисяч євро - це гроші від німецького телеканалу RTL, а інша частина гонорару - спонсорські бонуси і доходи від продажу платних трансляцій у Польщі.

Нагадаємо, Володимир Кличко захистив свої титули в бою з поляком Маріушем Вахом. Всі троє суддів одноголосно віддали перемогу Володимиру Кличку. Перемога стала для Кличка-молодшого 59-ю на професійному рингу. ! zn

Читайте також:

Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)

Володимир Кличко обрав собі нового тренера

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі