Кличко-молодший вийде на ринг проти непереможного поляка 10 листопада

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Польський суперважкоатлет Вах заявив, що йому «нічого втрачати» і пообіцяв боксувати в бою з Віталієм Кличком «впевнено і холоднокровно». На професійному рингу він поки не зазнав жодної поразки.

Володимир Кличко проведе захист титулів чемпіона світу серед боксерів-професіоналів за трьома престижним версіями у суперважкій вазі проти поляка Маріуша Ваха. Як повідомили офіційно організатори, поєдинок пройде 10 листопада в Гамбурзі (Німеччина) на «О2 Арені» місткістю 16 тис. глядачів.
36-річний Кличко дебютував на професійному рингу саме в Гамбурзі і в останній раз виступав тут у червні 2011 року, коли переміг за очками британця Девіда Хея. «Я завжди відчуваю особливі почуття, коли боксую в Гамбурзі, де для мене все і почалося. Ніколи не зустрічався раніше з таким суперником, як Вах - високим і з великим розмахом рук», - сказав Кличко.
32-річний Вах за зростом навіть вищий Володимира - 2,02 м проти 1,98. Поляк не зазнав жодної поразки, виграв 27 боїв (15 нокаутом). Кличко здобув 58 перемог (51 нокаутом) при трьох поразках. Майбутній поєдинок стане для нього 23-м титульним.
«Мені нічого втрачати, незалежно від того, як складеться бій, - сказав Вах. - Так що буду боксувати впевнено і холоднокровно». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі