Кличко і Ф'юрі можуть провести реванш в ОАЕ

Поділитися
Кличко і Ф'юрі можуть провести реванш в ОАЕ Кличко і Ф'юрі зустрінуться ще раз © BBC
Другий бій українського і британського боксерів хочуть побачити в усьому світі.

Реванш між Володимиром Кличком і новим чемпіоном світу в суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі може пройти навіть в Об'єднаних Арабських Емиратах. Промоутер Ф'юрі Мік Хеннесі заявив, що цей бій відбудеться там, де принесе найбільший прибуток.

"Тут, в Англії, гігантські стадіони, але провести цей бій хочуть всі. Зі мною вже контактували з Об'єднаних Арабських Еміратів. Це буде супербій. Незалежно від того, де він відбудеться, це буде одна з найбільших подій в боксі в наступному році", - сказав Хеннессі.

Раніше можливими місцями проведення поєдинку, який запланований на травень-червень 2016 року, також називалися дві англійські арени - стадіон "Вемблі" і стадіон "Олд Траффорд".

Читайте також: Володимир Кличко може змінити тренера

Нагадаємо, Ф'юрі відібрав у Кличка всі його пояси 28 листопада, вигравши одноголосним рішенням суддів. Правда, один з поясів - за версією IBF - вже став вакантним. За нього посперечаються В'ячеслав Глазков і Чарльз Мартін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі