Київське «Динамо» знову обіграло московський «Спартак»

Поділитися
Вигравши 2:0 київські динамівці довели свою серію перемог над «Спартаком» до чотирьох ігор, довівши різницю м'ячів до непристойного співвідношення 13-2.

Матч між київським «Динамо» і московським «Спартаком» за визначенням не міг бути прохідним. Не стала такою і товариська зустріч, що пройшла на тренувальному полі футбольного центру «Марбелья» в Іспанії.

Юрій Сьомін віддав перевагу у першому таймі гру другим номером, а його московський візаві Валерій Карпін налаштував своїх підопічних на завоювання територіальної переваги. Однак склалося враження, що «червоно-білі» завоювавши ігровий простір, просто не знали, що з ним робити, постійно збиваючись на дрібний пас.


У другому таймі диспозиції команд не змінилися. "Спартаківці" намагалися створити чисельну перевагу в атаці, "динамівці", як і раніше розраховували на блискавичні контрвипади. Один з них привів до найгострішої ситуації на 52-й хвилині, коли нігерієць Ідейє не реалізував гольовий момент, вийшовши один на один з воротарем.

Кінцівка пройшла у спробах "Спартака" зрівняти рахунок, на що "динамівці" відповіли ще одним забитим м'ячем. Дуду з лівого флангу відпасував м'яч на лінію штрафної, де розташовувався Денис Гармаш. Той, почекавши, знайшов вільного Корреа, який точним ударом подвоїв рахунок, повідомляється на офіційному сайті київського «Динамо».

Таким чином, «Динамо» під керівництвом Юрія Сьоміна четвертий раз перемогло Спартак - двічі в кваліфікації Ліги Чемпіонів (по 4:1) і один раз на Кубку Першого каналу (3:0). !zn

Читайте також

«Динамо» розгромило польську «Краковію» у фіналі турніру в Іспанії

«Динамо» розгромило на зборах чемпіона Китаю (відео)

Київське «Динамо» увійшло до двадцятки ТОП-клубів світу


«Динамо» забило п'ять голів за тайм угорському «Відеотону» (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі